Facebook vjen me sherbimin e ri te videove per oret inteligjente!

Written by on 29/08/2018

 

Facebook njoftoi sot se do te shperndaje ne te gjithe boten sherbimin e tij te videove per oret inteligjente, qe eshte prej me shume se nje vit funksional ne SHBA. Ky sherbim duhet t’i mundesoje perdoruesve te propozojne video te reja por te mund edhe te gjejne, gjithashtu, videot e reja te klasifikuara sipas tematikes, te ruajne disa video, te kembejne me krijuesit ose te nderveprojne.Kjo deklarate e rrjetit social vjen dy jave pas asaj qe ka te beje me publikimin falas dhe drejtperdrejte te kupave europiane te futbollit, Ligen e Kampioneve dhe Ligen e Europes, ne Ameriken e Jugut, si dhe te “La Liga” ne Azine e Jugut.

Tagged as

Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist