Facebook shton masat anti terroriste

Written by on 26/04/2018

Facebook shton masat anti terroriste

Ne 3-mujorin e pare te vitit 2018, Facebook njofton se ka fshire nga rrjeti social mbi 1.9 milione postime, qe kane pasur lidhje me ISIS-in dhe Al Qaeden. Ky aksion i kompanise vjen si pjese e nje fushate per te parandaluar terrorizmin ne rrjetet sociale.Kjo shifer eshte gati dyfish me ate te 3-mujorit paraardhes, ndersa vete Facebook njofton se pjesa me e madhe jane fshire, ndersa shume te tjere jane paralajmeruar per permbajtjen e postimeve te tyre.Gjithashtu, ne kuader te skandalit me te dhenat e perdoruesve, Facebook ka rritur edhe sigurine e llogarive, ndersa ka bere edhe nje perkufizim konkret te asaj qe rrjeti social me i madh ne bote e quan terrorizem.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist