Facebook njofton shkrirjen e WhatsApp, Instagram dhe Messenger

Written by on 26/01/2019

Facebook njofton shkrirjen e WhatsApp, Instagram dhe Messenger

Gjigandi i teknologjise, Facebook njofton shkrirjen e WhatsApp, Instagram
dhe Messenger.  Levizja pretendon te krijoje “ eksperiencen me te mire te
mesazheve”, per miliona perdorues pergjate botes qe perdorin Facebook.
Sipas asaj qe eshte bere e ditur nga projekti pritet qe me ane te ketij
unifikimi perdoruesit e whatsapp mund te flasin direkt nga aplikacioni edhe
me kontaktet ne Intsagram apo Messenger e keshtu me radhe. Çdo
aplikacion do te qendroje i ndare nga njeri-tjetri, megjithate infrastruktura
lidhese e mesazheve do te jete e bashkuar. Ende nuk ka detaje te tjera por
bashkimi pritet te behet vitin tjeter.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist