Facebook mundeson dergimin e fotove 360 grade!

Written by on 05/04/2018

Facebook mundeson dergimin e fotove 360 grade!

Facebook ka mundesuar dergimin e fotove 360-gradeshe ne Messenger, si per iOS, ashtu edhe per Android.Me pare nuk ka qene e mundur qe te dergoje ne Messenger foto te tilla, ndersa tashme mund te beni nje panorame me kameren e celularit tuaj dhe ta shperndani me miqte pa problem, pasi panorama do te kthehet automatikisht ne nje foto 360-gradeshe.Perditesimi me i ri i Facebook-ut ju lejon edhe qe te dergoni video HD qe i keni bere vete ose qe iu dalin ne murin e rrjetit social.Twitter dhe Instagram ende nuk lejojne dergimin e fotove 360-gradeshe.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist