Facebook hedh “grepat” në Evropë, 10 mijë vende të reja pune në vitet e ardhshme

Written by on 19/10/2021

Facebook do të investojë në Europë, duke krijuar 10 mijë vende të reja pune në pesë vitet e ardhshme, të gjitha kushtuar platformës teknologjike të së ardhmes, metaverse, një tërësi përvojash që përfshijnë botën dixhitale dhe atë fizike.  “Europa është shumë e rëndësishme për Facebook” , thuhet një njoftimin e kompanisë.

“Një nga përparësitë më urgjente është gjetja e inxhinierëve të specializuar. Një fushatë rekrutimi do të nisë në të gjithë rajonin” – shtojnë ata./radiotravel.al 


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist