Evropa udhëheq “luftën” në turizëm!

Written by on 04/09/2021

Pas një viti të vështirë pandemik, turizmi është përsëri në rritje në Evropë dhe Amerikë duke përfituar veçanërisht nga rritja më e mprehtë e vizitorëve ndërkombëtarë në gjashtë muajt e fundit. Të dhënat tregojnë se 2021 është më premtues, një rimëkëmbje që mund të matet në numrin e turistëve që lëvizin çdo muaj.

Rajoni i vetëm që përjeton një rënie të përgjithshme të turizmit është Afrika. Me turizmin që ka rënë me -38.2%, kontinenti ende nuk është rikuperuar./radiotravel.al 


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist