Europianet shpenzojne me shume per strehim!

Written by on 01/12/2018

Familjet europiane kane shpenzuar mbi 2 trilione euro ne “strehim, uje, energji elektrike dhe gaz”, shume qe eshte ekuivalente me 13.1% te Produktit te Brendshem Bruto te Bashkimit Europian. Kjo perfaqeson gjithashtu 24.2% te totalit te shpenzimeve per konsum dhe eshte deri me tani zeri me i madh i shpenzimeve nga familjet, ndjekur nga transporti, ushqimi dhe pijet jo-alkoolike, restorantet e hotelet si dhe kultura. Nga te gjithe zerat e shpenzimeve te familjeve europiane, strehimi ka patur rritjen me te madhe ne dekaden e fundit. Shpenzimet me te medha per strehim u regjistruan ne Finlande,ndjekur nga Danimarka dhe Mbreteria e Bashkuar.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist