Europianet blejne me pak makina kete vit!

Written by on 18/04/2018

Europianet blejne me pak makina kete vit!

Shitjet e makinave ne Europe jane ngadalesuar ne tremujorin e pare, duke treguar performancen me te dobet ne 5 vite, prej renies se kerkeses nga konsumatoret britanike, qe eshte tregu i dyte me i madh i rajonit.Regjistrimet per tremujorin e pare u rriten me 0.6%, sipas te dhenave te Shoqates Europiane te Prodhuesve te Makinave ne Bruksel. Shifra ishte me e ngadalta qe prej tremujorit te dyte 2013, kur rajoni ndodhej ne recesion. Sipas grupit ne Bruksel, renia me 5.2% ne Mars, qe erdhi ne 3 tregje kryesore si Italia, Gjermania dhe Mbreteria e Bashkuar, tregon se vrulli po ngadalesohet. Shitjet e automjeteve rane ne 8 nga 10 grupet me popullore ne Europe, me renien me te madhe qe e regjistroi Ford, Fiat-Chrysler, BMW dhe Nissan.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist