Europa ndez dritën e kuqe, qarkullojnë substanca psikoaktive 

Written by on 27/06/2019

 

 

 

Europa ka ndezur alarmin mbi subastancat psioaktive që po qarkullojnë. Në këtë grup përfshihen të gjitha substancat që nuk i janë nështruar kontrolleve të parametrave që duhen respektuar të vendosura nga Kombet e Bashkuara, mbi narkotikët dhe psikotropët, por që mund të kenë pasoja të rënda në shëndetin e njeriut. Substancat shënojnë problem në rritje në nivel ndërkombëtar, pasi prodhohen në vende që nuk i respektojnë rregullat standarde të prodhimit. Një problem tjetër i përdorimit të substancave është marketingu online, duke arritur blerës piontencialë nga e gjithë bota. Efektet e këtyre substancave janë jo rrallëherë fatale. 


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist