Europa kërcënohet nga virusi aziatik! Ekspertët paraqesin skenarin më të keq!

Written by on 05/12/2019

Mushkonja tigër e Azisë mund të përhapë më shumë se 20 viruse fatale për shumë vende europiane përcjellin një makth shëndetësor. Për vendet si Italia, Franca, Spanja, tashmë është kthyer në një skenar të keq. Sipas Soeren Metelmann, akademik në universitetin e Liverpulit, mushkonja tigër aziatike mund të përhapë viruset e rrezikshme dhe kriza e afërt klimatike do të luajë rolin kryesor në përhapjen e infektimit. Për të parandaluar përhapjen e mëtejshme të sëmundjeve dhe të mushkonjave ai ka sugjeruar mbikqyrjen aktive dhe përdorimin e spërkatjeve insektmbytëse.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist