Europa, destinacioni kryesor per sezonin e vjeshtes!

Written by on 14/11/2018

Europa mbetet zgjedhja kryesore e sezonit te vjeshtes per turistet e huaj. Sipas nje studimi te kryer nga Shoqata Europiane e Tur Operatoreve ka pasur nje rritje me 23% te turisteve ne destinacionet europiane kete sezon. Disa prej destinacioneve me te preferuara te kontinentit jane Franca, Italia dhe Gjermania.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist