Estonia heq dorë nga karantina për udhëtarët që plotësojnë këto kërkesa

Written by on 08/02/2021

Udhëtarët që shpresojnë të udhëtojnë në Estoni duhet të jenë të vetëdijshëm se vendi ka futur rregulla të reja rreth karantinës dhe testimit të COVID-19. Qeveria Estoneze ka njoftuar se do të heqë dorë nga kërkesat e detyrueshme të karantinës për udhëtarët të cilët mund të provojnë se janë vaksinuar kundër virusit COVID-19. Edhe pse tre vaksina janë miratuar nga Bashkimi Evropian,  Pfizer-BioNTech, Moderna dhe AstraZeneca , Estonia do të pranojë udhëtarë nëse vaksina e tyre është siguruar nga nëntë furnizuesit e rënë dakord globalisht.


Current track

Title

Artist