Epokë e re për historinë, Kosova dhe Izraeli zyrtarizojnë njohjen!

Written by on 02/02/2021

Kosova dhe Izraeli kanë zyrtarizuar njohjen reciproke. Përmes një ceremonie virtuale, të dyja shtetet kanë nënshkruar dokumentin ku thuhet se vendet zotohen për vendosjen e marrëdhënieve diplomatike dhe për të rritur bashkëpunimin në shumë fusha. Dokumenti është nënshkruar në katër kopje konkretisht në gjuhën shqipe, angleze, hebreje dhe serbe.


Current track

Title

Artist