Embraer Phenom 300 – avioni më i mirë në botë!

Written by on 27/03/2019

. Embraer Phenom 300 – avioni më i mirë në botë!

Sipas raporteve të Shoqatës së Prodhuesve të Aviacionit, per te shtatin vit me radhe, Embraer Phenom 300 cilesohet si avioni më i mirë i biznesit në botë.

Phenom 300 ka realizuar  shpejtesi te certifikuara nga Shoqata Kombetare Aeronautike dhe  Federata Aeronautike Internacionale, dhe  ka  mahnitur gjithashtu klientet duke arritur nje popullaritet te jashtezakonshem.

Ky aeroplan operon në më shumë se 30 vende te botes, duke akumuluar më shumë se 800,000 orë fluturimi dhe  transportuar  pothuajse  2.5 milionë  pasagjerë. Embraer po investon vazhdimisht  në  konkurrencën  e  Phenom 300 me përmirësime në rehatinë, teknologjinë dhe efikasitetin operacional.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist