“Elysium City” propozimi me i ri i parqeve zbavites ne Spanje

Written by on 10/12/2018

“Elysium City” propozimi me i ri i parqeve zbavites ne Spanje
Eshte quajtur Elysium City dhe eshte propozimi me i ri i parqeve zbavitese,
kesaj radhe ne Spanje. Behet fjale per nje mega kompleks qe synon rekord
turistesh qe nga viti i pare i hapjes ku do te prese me mbi 4 milione vizitore.
Parku do te realizohet nga Cora Global, kompani e themeluar dhe e drejtuar
nga nje ish nenpresident i parqeve te Disney, John Cora. Parku qe do te
inagurohet ne vitin 2023 eshte projektuar ne zonen Castilblanco, ne
Extremadura, me nje kosto prej tre miliarde euro. Kompleksi synon te sjelle
nje version europian te lojrave te fatit shume te perhapura ne Las Vegas.
Elysium City do te shtrihet ne nje siperfaqe prej 1200 hektaresh dhe ne
brendesi do te kete nje park ujor, hotele e kazino, nje fushe golfi, nje port
dhe nje stadium gjigand ku mund te zhvillohen evente te llojeve te
ndryshme.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist