Ekspozita “Rrugetimi i Ismail Qemalit nder vite” ne MHK

Written by on 29/01/2019

Ekspozita “Rrugetimi i Ismail Qemalit nder vite” ne MHK

Doreshkrime te hershme ne te cilat Ismail Qemali mbante te gjalle komunikimin per shpalljen e Shqiperise si shtet i pavarur jane pjese e ekspozites se çelur ne Muzeun Historik Kombetar ne Tirane. “Rrugetimi i Ismail Qemalit nder vite”, titullohet ekspozita e çelur ne kuader te 100 vjetorit te vdekjes se Kryeministrit te pare te shtetit shqiptar. Ky vit per Muzeun Historik Kombetar do te jete viti qe do ti perkushtohet edhe figures se Ismail Qemalit. “Rrugetimi i Ismail Qemalit nder vite” erdhi si pjese e ekspozites dhe konferences shkencore, organizuar nga Muzeu Historik Kombetar dhe Arkivi i Shtetit per vleresimin e tij si burre shteti dhe kontributin ne procesin e shtetformimit ne kuader te kremtimit te 100 vjetorit te vdekjes.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist