Ekonomia e Shqiperise ne syte e nderkombetareve!

Written by on 29/03/2019

Nga studimi I fundit realizuar nga Instituti I Vjenes mbi ekonomite e 23 vendeve te Europes qendrore , thuhet se Shqiperia dhe Kosova do te jene 2 ekonomite me rritjen me te shpejte gjate viteve 2019 dhe 2021. Sipas këtij raporti, rritja ekonomike e vendit tonë këtë vit dhe atë të ardhshëm do të jetë në 3.8%, ndërsa në 2021 do të zbresë në 3.4%. Edhe organizma të tjerë ndërkombëtare e kanë sinjalizuar këtë ngadalësim pas vitit 2021 por pa dhene akoma nje fakt konkret.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist