Ekonomia e katërt më e madhe në botë nuk do të jetë më Gjermania!

Written by on 31/12/2019

India parashikon të arrijë qëllimin për tu bërë  ekonomi me 5 trilion dollarë deri në vitin 2026, duke e bërë ekonominë e katërt më të madhe në planet. Këtë lajm e ka konfirmuar raporti i Qendrës së Mbretërisë së Bashkuar për Ekonomi dhe Kërkime të Biznesit. Deri në vitin 2034, kombi i Azisë Jugore do të jetë i treti në botë.India,Japonia dhe Gjermania do të luftojnë për pozicionin e ekonomisë së tretë më të madhe gjatë 15 viteve të ardhshme.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist