Egjipti shume optimist per turizmin!

Written by on 21/03/2018

Egjipti shume optimist per turizmin!

Egjipti beson seriozisht tek nje faqe e re per turizmin vendas kete vit jo vetem ne saje te fushatave qe jane ndermarre per te promovuar atraksionet me te mira vendase por edhe nga shifrat e regjistruara kete vit. Sipas te dhenave te Ministrise se Turizmit ne Egjipt gjate 2 muajve te pare te 2018 numri i turisteve ka arritur ne 900 mije, nje rritje me 72% me shume se e njejta periudhe e nje viti me pare. Rikthimi i turisteve britanike dhe ruse kete vit gjate sezonit veror do te sjelle nje tjeter ndikim pozitiv ne turizmin egjiptian.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist