Edhe pse mesi i shtatorit, turistët nuk kanë të ndalur në Theth!

Written by on 16/09/2021

Nga Administrata e Zonave të Mbrojtura Shkodër mësohet se këtë javë turistët vendas dhe të huaj që kanë vizituar Thethin kanë qenë 1800.

Edhe pse gjysma e shtatorit, të dhënat tregojnë se Parku Kombëtar i Thethit vijon të jetë ndër pikat më të vizituara në Shqipëri.

Bukuritë e këtij fshati malor në zemër të Alpeve shqiptare bëjnë që të tërheqin një numër të konsiderueshëm turistësh në të gjitha stinët e vitit.

Radio Travel.al


Current track

Title

Artist

Background