Edhe nje tjeter vlere arkitekturore e historike per Tiranen.

Written by on 27/02/2019

  1. Edhe nje tjeter vlere arkitekturore e historike per Tiranen.

Eshte rehabilituar edhe nje tjeter monument me vlera te vecanta ne kulturen dhe historine e kryeqytetit, Ura e Tabakeve. E ndertuar qe ne periudhen otomane, kjo ure ka nje structure te gurte, formohet nga dy harqe dhe eshte e shtruar me kalldrem. Bashkia e Tiranes  ka dhene kujdes te vecante ne mbrojtjen  e trashigimise kulturore te kryeqytetit, duke rikthyer ato ne vemendje dhe trajtuar si atraksione turistike per vizitoret e shumte te kryeqyetit

User comments


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist