Edhe 7 milione te tjere i bashkohen turizmit.

Written by on 28/03/2018

Edhe 7 milione te tjere i bashkohen turizmit.

Studimi i fundit i Keshillit Boteror te Udhetimeve dhe Turizmit ka treguar se vitin e kaluar ka qene pergjegjese per krijimin e 7 milione vendeve te reja te punes. Nderkohe viti 2017 ishte nje vit rekord edhe per vet industrine turistike qe u rrit me 4.6% me shume sesa viti 2016. Kontributi ne GDP boterore ka qene 8.3 trilion dollare vetem prej turizmit. Pritet qe edhe ky vit te sjelle te tjera shifra pozitive per sektorin turistik.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist