Easyjet rrit numrin e turisteve britanike ne Jordani.

Written by on 26/03/2019

Easyjet rrit numrin e turisteve britanike ne Jordani. Statistikat tregojne se Jordania mirëpriti më shumë turiste britanikë se kurrë më parë qe nga fillimi i fluturimeve te easyjet nga britania per ne Jordani. Në total 50,449 britanikë vizituan destinacionin e Lindjes së Mesme vitin e kaluar duke u bere pjese e aventurave turistike, resorteve buze Detit të Kuq dhe tureve te shumta kulturore. Qe nga nentori I vitit te kaluar, filloi gjithashtu nisjen e fluturimeve direkte easyJet nga Londra Gatwick per në qytetin e Aqaba në Detin e Kuq, duke u kthyer kete destinacion ne një alternativë te qëndrueshme te dimrit në rajonin e Detit të Kuq


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist