EasyJet eshte gati për të aktivizuar planin e emergjencave !

Written by on 25/03/2019

EasyJet eshte gati për të aktivizuar planin e emergjencave nëse Britania duhet të largohet nga Bashkimi Evropian. Britania e Madhe eshte aktualisht ne process largimi nga BE dhe ne keto kushte rregullat e BE-së përcaktojnë se një linjë ajrore duhet të jetë më shumë se 50 për qind e zotëruar nga aksionarët e BE-së nëse dëshiron të vazhdojë aktivitetin. Linjat ajrore do të kenë gjashtë muaj kohe per tu rehabilituar me rregullat dhe kushtet e reja.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist