E ardhmja do të vijë me shtëpitë që mund të shihen vetëm me mikroskop!

Written by on 23/12/2019

Mikroshtëpitë po përparojnë me shpejtësi, po ajo e paraqitur nga një universitet kanadez i kapërcen  të gjitha rekordet.  E krijuar sipas estetikës së shtëpive tipike të Krishtlindjes, ajo është e prerë material prej silikoni duke përdorur rreze jonesh dhe e gjithë puna është kryer nën lenten e një mikroskopi elektronik. Shtëpia është vendosur mbi kokën e një plaku dëbore dhe së bashku janë fotografuar pranë një fijeje floku që ngjason me një trung shumë të madh peme, nën një mikroskop.


Current track

Title

Artist

Background