Dyqanet në Angli mund të hapen përpara Krishtlindjeve!

Written by on 30/11/2020

Qeveria në Angli po shikon mënyra për të shmangur mbipopullimin e dyqaneve gjatë muajit dhjetor. Sekretari i Strehimit Robert Jenrick tha se dyqanet do të lejohen të qëndrojnë të hapura për më gjatë, përpara periudhës së Krishtlindjeve deri në muajin janar. Autoritetet lokale do të jenë në gjendje të heqin dorë përkohësisht nga rregullat që kufizojnë orët e hapjes me pakicë dhe blerësit ndërsa këshillat do të vendosin për sa kohë dyqanet do të qëndrojnë të hapura. Rregullat e reja do të zbatohen nga e hëna në të shtunë. Sipas Jenrick, relaksimi i rregullave do të lejojë që pazaret të jenë “më të këndshme dhe më të sigurta”.


Current track

Title

Artist

Background