Dy të tretat e qytetarëve të Belgjikës planifikojnë të udhëtojnë këtë verë

Written by on 13/07/2021

Dy të tretat e qytetarëve të Belgjikës planifikojnë të udhëtojnë gjatë kësaj vere. Edhe pse shumë vende evropiane vazhdojnë të mbajnë në vend masat e tyre parandaluese për të ndaluar përhapjen e virusit, vetëm 17% e të anketuarve thanë se nuk do të udhëtonin.

Sipas një analize të fundit të Komisionit Evropian të Udhëtimit , futja e Certifikatës Dixhitale të BE-së dhe përmirësimet në normat e vaksinimit japin shpresë që turizmi do të rikthehet në Evropë./radiotravel.al 


Current track

Title

Artist

Background