Durresi, destinacioni i turisteve skandinave!

Written by on 14/05/2018

 

Durresi eshte destinacioni i turisteve nga vendet skandinave dhe Europa lindore kete sezon turistik.Pushuesit nga Norvegjia, Finlanda, Danimarka e Suedia jane te shumte keto dite buze Adriatikut, ndersa te tjere pritet te vijne.Hotelet cilesore me kater apo pese yje pergjate vijes bregdetare thuajse jane te prenotuar per te gjithe muajt e sezonit.Infrastruktura dhe sherbimet qe u ofrohen perkundrejt çmimeve qe ende klasifikohen te lira, duket se i lene te kenaqur turistet e huaj, krahas natyres dhe mikpritjes se shqiptareve.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist