Durrës-Tiranë, punimet e hekurudhës përfundojnë më 2023!

Written by on 19/10/2021

Rehabilitimi i hekurudhës Durrës – Tiranë dhe ndërtimi i degës së re hekurudhore në Aeroportin Ndërkombëtar Nënë Tereza me kosto totale 90.45 milionë euro, tashmë ka përfunduar procedurat e prokurimit. Punimet do të kryhen nga Kompania italiane INC S.P.A.

Kontrata e cila u nënshkrua me 3 shkurt 2021 parashikohet të përfundojë në shtator 2023./radiotravel.al 


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist