Dubai përgatitet për rikthimin e turizmit në 2021

Written by on 04/01/2021

Pothuajse gjashtë muaj nga rihapja e kufijve të saj për vizitorët ndërkombëtarë, Dubai ka ripohuar angazhimin e tij për të garantuar sigurinë dhe mirëqenien e banorëve të tij dhe pushuesve, ndërsa përgatitet për vitin 2021. Destinacioni vazhdon të ndërmarrë hapa efektivë për të rihapur qytetin për turistët dhe për të lehtësuar udhëtimet duke ruajtur protokollet e rrepta të shëndetit dhe sigurisë. Vendi mbulon madje kostot e karantinës mjekësore. Për më tepër, vizat turistike për të gjitha kombësitë do të zgjaten për një muaj falas!


Current track

Title

Artist