Dubai, masa të reja kundër Covid-19!

Written by on 02/02/2021

Qeveria e Dubait njoftoi një seri të re të masave parandaluese që janë efektive nga dita e sotme. Këto masa paraprake kanë për qëllim ruajtjen e komunitetit nga COVID-19. Ato janë në fuqi nga sot dhe zgjasin deri në fund të muajit. Masat synojnë të rrisin më tej përpjekjet për të luftuar COVID-19 dhe për të mbrojtur shëndetin dhe sigurinë e të gjithë qytetarëve, banorëve dhe vizitorëve. Raportet ditore kanë treguar një rritje të dukshme të numrit të shkeljeve të masave parandaluese, shtoi Komiteti. Protokollet e reja parandaluese përfshijnë kryesisht zvogëlimin e kapaciteteve tregtare.


Current track

Title

Artist

Background