Dubai  krijon destinacionin e blerjeve frymëzuar nga natyra!

Written by on 29/05/2019

 

Dubai kërkon të krijojë qendrën e parë tregtare , frymëzuar nga natyra. “Cityland Mall”, do të jetë  jetë shtëpia e më shumë se 300 bizneseve, restoranteve dhe ambienteve të argëtimit. Njerëzit do të kenë mundësi të shohin dyqanet dhe të shëtisin njëkohësisht të gjithë parkun gjigand. Parku do të ketë përrenj, ishuj , pemë dhe kopështe me lule. Sipas analistëve të tregut, konkurenca nuk ka për të qenë e vogël, megjithatë kompleksi gjigand ka premisat për të qenë në nivelet më të larta.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist