Dubai gjate qershorit me trafik te ngarkuar ajror

Written by on 20/07/2018

Dubai gjate qershorit me trafik te ngarkuar ajror

 

Muaji qershor ka qene i ngarkuar me trafik ajror ne Dubai me nje rritje te numrit te turisteve dhe pasagjereve ne menyre te konsiderueshme. Kreu i aviacionit civil ne Dubai tha se jane regjistruar mbi 100 mije hyrje dalje te pasagjereve ne aeroportin nderkombetar te Dubait vetem gjate muajit qershor, nje rritje me 13% me shume se sa qershori i vitit te kaluar. Numri i turisteve ne vend ka arritur ne afro 5 milione per pjesen e pare te vitit.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist