Drejtoria e transportit njofton qytetarët” shmangni radhët e gjata të fundvitit dhe nxitoni të paguani taksat vjetore të mjetit tuaj”!

Written by on 04/12/2019

Drejtoria e përgjithshme e transportit rrugor u bën thirrje të gjithë qytetarëve që të shmangin radhët e fundvitit dhe të nxitojnë të paguajnë sa më parë taksat vjetore të mjetit pranë drejtorive rajonale të kolaudimit. Sipas DPSHTRR, orari zyrtar për shërbimet e taksave të mjeteve deri në 31 dhjetor 2019 do të jetë nga e hëna në të premte nga ora 8.00 deri në orën 17.00 , të mërkurën deri në orën 19.00. Zyrat do të jenë të hapura edhe ditën e shtunë deri në orën 16. Gjithashtu drejtoria ka bërë me dije se për të përllogaritur dhe paguar taksat duhet të drejtohen në faqen zyrtare të DPSHTRR.

 


Current track

Title

Artist

Background