Drejt perfundimit projekti I zhvillimit urban te Sarandes

Written by on 30/03/2019

 Nga Fondi Shqiptar i Zhvillimit raportohet se puna për rikualifikimin urban të qytetit bregdetar të Sarandës eshte drejt perfundimit dhe eshte gati dhe pritet te prezantohet ne javet ne vijim edhe projekti për rikonstruksionin e shëtitores “Naim Frashëri”, që është edhe një ndër pikat më të rëndësishëm të qytetit. Ndërkohë ka nisur gjithashtu puna edhe për kryerjen e një studimi të mobilitetit dhe zhvillimit urban, i cili do të përcaktojë edhe ndërhyrjet e radhës që pritet të përmirësojnë peizazhin urban dhe të kthejnë në funksionale hapësirat urbane në qytet.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist