Do të udhëtosh me anije, tren apo avion? Pa certifikatën e vaksinimit nuk mundesh

Written by on 01/09/2021

Në Itali certifikata e vaksinimit do të jetë e detyrueshme për të hyrë në shkolla dhe universitete, por edhe për të udhëtuar me mjetet e transportit publik si trenat, aeroplanet dhe anijet.

Për momentin, ky detyrim nuk vlen për autobusët e qytetit dhe metrotë, por qeveria Draghi ka paralajmëruar se detyrimi mund të shtohet në fund të shtatorit.

Radio Travel.al


Current track

Title

Artist

Background