Do të udhëtosh drejt Belgjikës? Njihu me rregullat më të fundit

Written by on 09/09/2021

Të gjithë personat që udhëtojnë nga Aeroporti Ndërkombëtar i Tiranës drejt Belgjikës dhe që nuk janë rezident në Belgjikë duhet të jenë të pajisur me certifikatën e vaksinës ose testin PCR, të testohen përsëri në ditën e 7 ose të paraqesin provë të kalimit të infeksionit Sars-Cov2, e vlefshme deri në 6 muaj pas shërimit.

Për ata persona që janë rezident në Belgjikë do të testohen në ditën e parë dhe të shtatë të mbërritjes së tyre. Fëmijët nën moshën 12 vjeç përjashtohen nga detyrimi i testit molekular./radiotravel.al 


Current track

Title

Artist

Background