Do te shkosh ne Amerike? Te te shohim pak Facebook-un !

Written by on 31/03/2018

Do te shkosh ne Amerike? Te te shohim pak Facebook-un !

Administrata Trump thote se do te nise mbledhjen e informacionit te gjithe historikut ne mediat sociale per kedo qe kerkon te marre nje vize amerikane.Propozimi, i cili vjen nga departamenti amerikan i shtetit, mund te kerkoje qe, shumica e aplikanteve per vize amerikane, te japin detaje per llogarite e tyre ne Facebook dhe Twitter. Kjo mund te kerkoje zbulimin e identitetit te perdorur ne 5 vitet e fundit.Rreth 14.7 milion njerez ne vit mund te preken nga ky propozim.Informacioni i mbledhur mund te perdoret per te verifikuar dhe shqyrtuar ata aplikante qe kerkojne viza emigrimi dhe te tjere qe kerkojne  viza turistike apo pune. Propozimi nuk do te ndikoj tek shtetasit te cilet gezojne garantimin e vizave nga SHBA-te, siç jane: Anglia, Kanadaja dhe Gjermania. Gjithsesi, shtetas nga vende si India, Kina dhe Meksika mund te perfshihen nese vizitojne Ameriken per pune apo pushime.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist