“Dita boterore e fjalekalimeve – Mos perdorni Nutella!”

Written by on 08/05/2018

 
Live ne Travel Club me @tomikallanxhi, nga Big Media Expert ! Sot ne Diten Boterore te Fjalekalimeve folem per Pesë gjigantët amerikanë të Internetit -Amazon, Facebook, Microsoft, Apple dhe Google –sa te sigurt dhe sa te rrezikuar jemi !
 
Tomi Kallanxhi: Ne ditet e sotme keta gjigande te internetit dinë gjithçka për ty. Çfarë të pëlqen, atë që shkruan dhe mendon, madje edhe ndjesitë e tua. Çfarë blen, ku shkon çdo ditë dhe në çfarë ore. Kur u bindesh zakoneve të tua dhe të gjithë herët që zgjedh kapriçion për t’i shkelur. Janë kudo. Në shtëpi, në xhep, në makinë. Fuqi të mëdha globale të epokës së Internetit (të gjitha amerikane) që, tamam si ato të vërtetat, janë gjithmonë në luftë mes tyre. Objekti i konkurrencës jemi ne.Gjithcka funksionon nepermjet Bid Data ku krijohen pershtypje dhe sugjerohen sherbime ne baze te tendencave te perdoruesve. Apo 2.8 miliardë personat që, ashtu si ne, çdo ditë lundrojnë në internet dhe kanë një kartë krediti. Janë sovranë sa diskretë e të heshtur, aq edhe të fuqishëm. Për të fituar besnikërinë e klientëve, ofrohen që të bëhen furnizues globalë të gjithçkaje, produkte, shërbime dhe zgjidhje që përmirësojnë dhe thjeshtësojnë jetën tonë.
P.s: Tomi na dha nje keshille: JU VAJZA KUJDES ME PASSWORD-in ‘NUTELLA’, sepse ka rezultuar si me i perdoruri nga femrat kete periudhe .

Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist