Dikur ankohej nga turistët, sot Amsterdami ka frikë nga “zbrazëtia”!

Written by on 10/09/2021

Amsterdami ka qenë prej kohësh një tërheqje për miliona turistë nga Evropa dhe më gjerë, për kanalet, arkitekturën,  muzetë dhe natyrisht kafenetë e tij të shumta. Por i ashtuquajturi “qyteti i mëkatit” në Evropë nuk ka qenë i njëjtë që nga goditja e pandemisë Covid-19, me numra turizmi shumë më të ulët se vitet e mëparshme kur kryeqyteti i Holandës priste miliona vizitorë në vit.

Sipas kritikëve, industria turistike holandeze është ende duke u rimëkëmbur dhe ka një rrugë të gjatë për të bërë para se të shohë nivelet e aktivitetit para Covid./radiotravel.al 


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist