Deti Kaspik, i hapur për turistët!

Written by on 04/06/2019

Pas shumë dekadash, deti Kaspik mirëpret turistët. Mes Europës dhe Azisë, deti i vogël mund të shfrytëzohet nga Rusia, Kazakistani, Irani dhe Azerbajxhani. Hapësira e gjelbër do të jetë  në dispozicion të turistëve. Ujrat e detit Kaspik janë të hapura për turistë, lundrimet me anije dhe jahte luksoze.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist