Destinacioni trend i turizmit në Indi

Written by on 27/09/2021

Lista e destinacioneve kryesore turistike indiane është  e gjerë. Nga monumentet historike në plazhet verbuese, mrekullitë arkitektonike deri në shkëlqimet natyrore, India ka një mori vendesh që tërheqin vëmendjen e turistëve vazhdimisht.

Në vend të parë qendron Kashmir, një nga destinacionet më madhështore në Indi, i cili njihet për bukurinë e tij natyrore dhe prandaj quhet në mënyrë të përshtatshme si “Parajsa në Tokë”./radiotravel.al 


Current track

Title

Artist

Background