“Destinacioni i pazbuluar”, revista prestigjoze shkruan për Shqipërinë!

Written by on 24/12/2019

Gjatë pesë viteve të fundit, Kroacia ka qenë një atraksion turistik për arsye të forta. Vija e bukur bregdetare, fshatrat historikë dhe çmime shumë të favorshme. Megjithatë, nuk mund të pretendohet se është një thesar i pazbuluar i Europës. Është plotësisht e zbuluar, gjë që do të thotë se Kroacia duhet ta kalojë këtë nder te fqinja e saj jugore, Shqipëria shkruan”Vogue”. E kufizuar në jug nga Greqia, Shqipëria, me vijën e saj bregdetare mesdhetare të lakmueshme, është një vend me një peisazh tepër të larmishëm duke filluar nga plazhet e këndshme, deri te malet e mbuluara me dëborë dhe burimet termale të listuara në trashëgiminë botërore të UNESCO-s.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist