Destinacioni i njohur i skive kërkon që vizitorët t’i nënshtrohen testimit COVID-19

Written by on 16/12/2020

Nëse po shkoni në Aspen këtë dimër, jini të vetëdijshëm se destinacioni i njohur i skive tani kërkon që vizitorët t’i nënshtrohen testimit COVID-19. Aspen në Colorado është një nga destinacionet më të famshme malore në botë. Ka restorante të shkëlqyera në pothuajse çdo cep të zonës historike të qendrës së qytetit dhe tërheq një turmë të madhe vizitorësh çdo vit. Kërkesa paraprake për testimin ndaj Covid-19 është një strategji për të mbrojtur komunitetin lokal, ndërsa sezoni i skive fillon.


Current track

Title

Artist

Background