Destinacionet me trendi per kete vit

Written by on 26/01/2019

Destinacionet me trendi per kete vit

Cnn ka publikuar listen e destinacioneve me trendi per kete vit ku Ballkani
ze vendin e pare ne sugjerimet qe u jepen turisteve per 2019. Lista eshte
perpiluar ne baze te alternativave me te mira per turizem natyre dhe aventure
ne bote. Pas Ballkanit, destinacionet me trendi per kete vit jane renditur
Egjipti, Arktiku, Mongolia, Afrika Perendimore dhe Vietnami.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist