Destinacionet me te shtrenjta per turizmin e biznesit!

Written by on 09/05/2018

Gjeneva, Zyrihu dhe Bazeli mbajne kreun e destinacioneve me te shtrenjta ne Europe per udhetimet e punes. Tre qytetet zviceane jane konsideruar ato me cmimet me te larta per turistet e biznesit dhe listohen gjithashtu ne 10 destinacionet me te shtrenjta ne bote ne kete drejtim. Vendin e pare ne rang boteror e mban New Yorku nderkohe pjese e listes jane edhe Luanda ne Afriken e Jugut, Bridgetown ne Barbados, Parisi, Nassau, Washingtoni dhe Mynihu. Per te listuar keto destinacione nga Eca International jane marre parasysh tarifat e fjetjes ne hotele, cmimet e ushqimeve e pijeve apo sherbimet taxi ne keto vende.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist