Destinacionet me te mira per turizmin e eventeve!

Written by on 19/06/2018

Shoqata Nderkombetare e Konventave dhe Kongreseve ka publikuar listen e dhjete vendeve me te preferuara per zhvillimin e ketyre eventeve ne bote. Disa prej qyteteve qe kryesuan listen ishin Londra, Berlini, Parisi dhe Singapori. Nje qytet qe po zhvillohet nga viti ne vit ne kete aspekt ka qene dhe Stambolli. Ai kete vit eshte renditur ne vendin e 8 , si qyteti me i mire per te mbajtur konventa dhe kongrese te rendesishme.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Continue reading

Current track

Title

Artist