Destinacionet me te lira per tu vizituar kete periudhe

Written by on 12/10/2018

 

Post Office Travel sugjeron destinacionet me te lira te momentit per turistet ne mbare boten. Sipas studimit qytetet me te mira e me me pak shpenzime qe mund te vizitohen kete periudhe rezultojne ne pjesen me te madhe ne Europe. ne vend te pare renditet Porto ndjekur nga Valencia, Beogradi dhe Bukureshti. Studimi mori ne konsiderate atraksionet kulturore e turistike te ketyre destinacioneve dhe raportet e cmimeve te akomodimit dhe sherbimit kete periudhe te vitit.

 


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist