Deshën, s’deshën, gjysma e evropianëve tani janë plotësisht të vaksinuar!

Written by on 04/08/2021

Sipas përditësimeve të fundit nga autoritetet shëndetësore rezulton se gjysma e evropianëve tani janë plotësisht të vaksinuar. Varianti Delta rezulton të jetë njëherësh shkaku kryesor i kufizimit të rregullave veçanërisht në udhëtime dhe turizëm, por njëherazi edhe katalizatori për rritjen e vaksinimeve.

Gjithsesi autoritetet shprehen se ende ekziston një skepticizëm, sidomos në radhët e të rinjve, që mendohet se janë edhe më të rrezikuarit nga varianti Delta./radiotravel.al 


Current track

Title

Artist

Background