Del një vaksinë e re që mbron ndaj Covid-19

Written by on 18/11/2021

Një vaksinë e re e cila mbron kundër Covid-19 është nën shqyrtimin e Agjencisë Europiane të Barnave.

 

Bëhet fjalë për vaksinën “Nuvaxovid”, e cila për tu miratuar duhet të kalojë testin e efikasitetit, sigurisë dhe cilësisë. Nëse EMA arrin në përfundimin se përfitimet e Nuvaxovid tejkalojnë rreziqet, atëherë vaksina do të hidhet në treg./radiotravel.al 


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist